Duyuru ve Tebliğler

“Garimenkul pazarı şüphesiz global olarak en dinamik pazarlardan biri olup. Al Malay Holding sizlerin piyasadaki en son gelişmelerden ve eğilimlerden haberdar olmanızı sağlar, Sizleri , mülk yatırımızın için en iyi şekilde bilgilendirileceğiniz, global ve lokal piyasalarla ilgili bilgi almak için, kapsamlı medya kösemize davet ediyoruz”

03-Ocak-2018

Date: 3/1/2018

Title: The approval of the CMA to allow the company to purchase or sell not more than 10% of its shares.

With reference to the above mentioned subject and to paragraph 24 of article 4-1-1 of chapter 4 of book 10 of the executive regulation of law No.7 of 2010 regarding the establishment of the Capital Markets Authority and regulating securities’ activities, kindly be advised that:

3/1/2018

Date:

Al Mazaya Holding Co. K.S.C.P

Name of listed company

The approval of the Capital Markets Authority to allow the company to purchase or sell not more than 10% of its shares for aperiod of six monthsstarting from 3/1/2018 as per the approval granted.

Material information

No Effect of the material informationon the company financial position

Effect of the material information on the company financial position

MOBILE APPS

Download the App on your smartphone or tablet today.

MAZAYA IR APP

icon icon

CRM APP

icon icon